Destinacije koje vole mladi!

31. srpnja, 2024.


Ne znaš gdje otputovati s ekipom ili u dvoje? 
Predivan Mediteran mogao bi biti izvrsna opcija za bijeg od užurbane gradske svakodnevnice. U nastavku smo izdvojili nekoliko top destinacija za mlade i zaljubljene, a i za one željne novih avantura!
 

MALLORCA, ŠPANJOLSKA

Najveći otok u Španjolskoj poznat je po svom glavnom gradu Palma de Mallorci koji je spoj dobrog gurmanskog užitka, povijesnih znamenitosti i dinamičnog noćnog života. Otok je pun prekrasnih pješčanih plaža i podzemnih špiljskih jezera, ali i barova te klubova poznatih po intenzivnom noćnom životu.
 

POSITANO, ITALIJA

Ovaj gradić na Amalfiskoj obali poznat je po svojoj plaži koja spada među najpoznatije europske plaže na internetu, a upravo je ona najfotogeničnija plaža na Instagramu. Poznati Nobelovac i pisac John Steinbeck napisao je da je Positano “mjesto iz snova koje nije potpuno stvarno dok ste tamo, a koje postaje stvarno nakon što ga napustite.” 
 

CAPRI, ITALIJA

Stjenovite uvale i smaragdne špilje razglednica su ovog mediteranskog otočića, a najpoznatija znamenitost otoka je Plava špilja. Jedan je od najljepših otoka na svijetu, a poznat je i po odličnim restoranima. Ovo je savršeno odredište za mlade parove koji traže opuštajući i miran odmor.
 

SANTORINI, GRČKA 

Najveća posebnost ovog otoka su nezaboravni zalasci sunca i prekrasan krajolik. Na istočnoj obali otoka nalaze se najljepše i najatraktivnije pješčane, šljunčane i stjenovite plaže. Dok je na zapadnoj obali smješten gradić Thira koji očarava svjetski poznatim plavo-bijelim izgledom i veličanstvenim pogledom. Složit ćemo se da je to savršen otok za romantične odmore.
 

MYKONOS, GRČKA

Zovu ga ponekad ‘otok koji nikad ne spava’, a moglo bi ga se vrlo jednostavno nazvati i ‘otok za koji su svi čuli’. Jedna od glavnih atrakcija otoka svakako je njegov glavni grad koji nalikuje na labirint i prepoznatljiv je po bijeloj boji. Otok glamura je osobito poznat među mlađom populacijom po svom raznolikom i intenzivnom noćnom životu, velikom broju barova i noćnih klubova, ali i prekrasnim pješčanim plažama.
 

Putovanja mogu donijeti iznenadne neprilike ili nezgode, stoga se valja dobro osigurati za slučaj da ti putovanje ne krene po planu. LAQO Putno osiguranje nudi čak 5 opcija za dodatnu zaštitu za tebe, putnike, ali i tvoje stvari, a polica ti je aktivna unutar sat vremena od plaćanja. Možeš preuzeti i LAQO aplikaciju i sve potrebno imati u mobitelu i na dohvat ruke. Više o osiguranju saznaj ovdje!
 

Tvoj LAQO
 

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...