Slavimo 4. rođendan uz nešto novo…

7. listopada, 2024.

Već četiri godine uspješno radimo i donosimo prvi najbolje inovacije našim korisnicima. Ove godine imamo sjajnu vijest – lansiramo novost u našeg AI digitalnog asistenta. Ponosni smo što naš LAQO GPT može samostalno odgovoriti na 38% korisničkih upita putem WhatsApp-a, a uskoro će korisnicima izračunavati cijenu osiguranja. Kao prvi u Hrvatskoj, preko WhatsApp-a naš Pavle Pauq AI asistent će moći za samo par sekundi izračunati cijenu police osiguranja – potpuno sam!

 

Cilj nam je kontinuirano uvoditi nove digitalne proizvode i inovativna rješenja. Nakon osiguranja vozila, pokrenuli smo LAQO Putno, a prošle godine, na treći rođendan, uveli smo i prvo potpuno digitalno osiguranje za kućne ljubimce. Prvi smo na tržištu omogućili plaćanje kriptovalutama u osiguranju i jedino smo osiguranje na svijetu koje je otvorilo vrata u metaversu - muzej osiguranja. 

 

Nedavno su završile prijave na LAQO natječaj za ljubimce u kojem se birala njuška za novu LAQO kampanju osiguranja ljubimaca: Vau i Mijau. Na natječaj je pristiglo više od 400 prijava iz cijele Hrvatske te se svaki čas očekuje proglašenje pobjednika. 

 

A sada svi priželjkujemo kraj godine koji je rezerviran za još jedan LAQOthon - natječaj koje nagrađuje idejna tehnološka rješenja na temu održivosti. Pozivamo vas da prijavite svaku dobru tech ideju koja za cilj ima održivost. U prva dva LAQOthon natječaja prikupljeno je više od 440 odličnih ideja kako svakodnevni život učiniti održivijim i nagrađeno je čak 6 pobjednika, čime je LAQOthon postao jedan od najvažnijih događanja na tech sceni u regiji.

 

Tijekom ove četiri godine postavili smo nove standarde u digitalnom osiguranju. Prodali smo više od izvanrednih 150.000 polica osiguranja, a naša laqo.hr stranica ostvarila je 9 milijuna posjeta.

 

Hvala vam!

Veliko hvala svima vama, našim korisnicima i zaposlenicima koji su dio LAQO priče. Bez vas ovi uspjesi ne bi bili mogući. Nastavljamo raditi na tome da ostanemo predvodnik u digitalnom osiguranju i da pomičemo granice!

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...